Usuń swoje konto
Tutaj możesz usunąć konto Sonacast i jego dane bez logowania. Wyślemy kod na Twój adres e-mail, aby to potwierdzić.
Inne sposoby usunięcia konta
- W aplikacji Sonacast: otwórz Profil i dotknij Usuń konto. Dzieje się to od razu, a udostępniane profile dzieci można przekazać członkowi rodziny.
- E-mailem: napisz na [email protected] z adresu e-mail konta. Prośby realizujemy w ciągu 30 dni.
Co zostaje usunięte
- Konto, dane logowania, profil i ustawienia
- Profile dzieci i wszystko, co dla nich powstało, także nagrania
- Utworzone historie i piosenki, również udostępnione
- Historia słuchania, postępy, playlisty i wykorzystanie planu
- Zaproszenia i członkostwa w udostępnianiu rodzinnym. Członkowie rodziny tracą udostępnione im profile dzieci.
- Przesłane nam opinie, zgłoszenia historii i zrzuty ekranu
Usunięcie konta anuluje subskrypcje ze strony i z Google Play. Subskrypcję Apple anuluj w ustawieniach Apple ID.
Co zachowujemy i jak długo
- Dane płatności i faktur, tak długo, jak wymaga fińskie prawo rachunkowe (do 10 lat)
- Google Play i Apple przechowują własne dane o zakupach według własnych zasad
- Logi serwera, które mogą zawierać Twoje dane: do 30 dni
- Kopie zapasowe bazy danych: do 7 dni
- Raporty o awariach: do 90 dni. Dane analityczne: do 14 miesięcy
