Slet din konto
Her kan du slette din Sonacast-konto og dens data uden at logge ind. Vi sender en kode til din e-mail for at bekræfte.
Andre måder at slette på
- I Sonacast-appen: åbn Profil, og tryk på Slet konto. Det sker med det samme, og du kan overdrage børneprofiler, du deler, til et familiemedlem.
- Via e-mail: skriv til [email protected] fra din kontos e-mailadresse. Vi behandler anmodninger inden for 30 dage.
Hvad der slettes
- Din konto, loginoplysninger, profil og indstillinger
- Dine børneprofiler og alt, der er lavet til dem, også lyd
- Historier og sange, du har lavet, også dem, du har delt
- Lyttehistorik, fremskridt, playlister og forbrug af abonnementet
- Invitationer og medlemskaber i familiedeling. Familiemedlemmer mister de børneprofiler, du har delt med dem.
- Feedback, historierapporter og skærmbilleder, du har sendt os
Når du sletter kontoen, opsiges abonnementer via hjemmesiden og Google Play. Opsig et Apple-abonnement i dine Apple-id-indstillinger.
Hvad vi gemmer, og hvor længe
- Betalings- og fakturaoplysninger, så længe finsk bogføringslov kræver det (op til 10 år)
- Google Play og Apple gemmer deres egne købsoplysninger efter deres egne regler
- Serverlogs, der kan indeholde dine data: op til 30 dage
- Gendannelseskopier af databasen: op til 7 dage
- Nedbrudsrapporter: op til 90 dage. Analysedata: op til 14 måneder
